Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Řešení na základě plastových materiálů pro polovodičový průmysl

Datum vložení: 18.03.2024 / Datum platnosti: 01.04.2024

Základní informace

Ze všech odvětví, v nichž konstrukční plasty mohou inženýrům pomoci při řešení konstrukčních problémů, není žádné náročnější než polovodičový průmysl. Naše plasty pro polovodičový průmysl jsou navrhovány a vyráběny s ohledem na často přísné a náročné požadavky tohoto odvětví z hlediska vlivu na okolní prostředí. Naši specialisté navíc dlouhodobě spolupracují přímo s konstruktéry z tohoto oboru, aby porozuměli specifickým problematickým nárokům souvisejícím se všemi aspekty výrobního procesu – od počátku procesu zpracování destiček přes zpracování a manipulaci s čipy až po balení.

Každá fáze procesu skýtá svůj vlastní soubor těžkostí od extrémně vysokých teplot přes vystavení vysoce agresivním chemikáliím až po kontakt s abrazivními rozpouštědly a s prostředím s přítomností plazmatu ve vakuu. Společnost Ensinger nabízí řešení na základě plastů pro polovodičový průmysl, které se bude hodit do každého prostředí a splňuje ty nejpřísnější požadavky na konstrukci a tolerance obrábění, uvolňování plynů a specifikace kontaminací. Naše konstrukční řešení stojí méně než tradiční materiály, jako například keramika nebo křemík, a obecně se s nimi snadněji pracuje.
Více informací najdete na webových stránkách firmy.

Adresa a kontakty

Ensinger s.r.o.
IČ: 48365831
Průmyslová 991,Dobřany,334 41
Telefon: +420 377 972 056-8
Fax: +420 377 972 059
E-mail: ensinger@ensinger.cz
WWW: www.ensinger.cz