Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Zakázková strojírenská výroba, tepelné zpracování

Datum vložení: 16.04.2024 / Datum platnosti: 30.04.2024

Základní informace

Firma FORMACO TECH s.r.o. nabízí svým zákazníkům širokou škálu strojírenských produktů. Těžištěm produkce je zakázková strojírenská výroba.

V oblasti zakázkové výroby poskytujeme komplexní služby počínající zajištěním materiálu polotovaru přes samotnou výrobu, veškeré tepelné zpracování a povrchové úpravy, končící dopravou k zákazníkovi.

Zabýváme se kusovou i sériovou výrobou rozměrově drobných i velkých dílů, nenáročných dílů i výrobků, které vyžadují vysokou kvalitu a přesnost.

Operace, které nám neumožňují vlastní technologie, provádíme v externích firmách, s nimiž dlouhodobě spolupracujeme. Dále provádíme montážní, zámečnické a svářečské práce (CO a TIG).

Od roku 2004 jsme výhradními dodavateli konstrukčního systému z hliníkových profilů (FPS) a modulárního dopravního systému (MTS) od firmy SCHNAITHMANN pro Českou republiku. Zabýváme se také konstrukcí jednoúčelových strojů a zařízení z těchto profilů. Tyto systémy jsou velmi sofistikované a průběžně doplňované o nové prvky na základě zkušeností v praxi a zpětné vazby od zákazníků. Obsahují množství montážních prvků, plastových profilů, záslepek a doplňků, které Vám umožní vyřešit velmi snadno a efektivně většinu konstrukčních problémů.

Naše rodinná firma má již dlouholetou tradici a drží si svůj stabilní post na trhu, přesto stále rozšířujeme jak výrobní prostory, tak strojový park.

Adresa a kontakty

FORMACO TECH s.r.o.
IČ: 27667529
FORMACO TECH s.r.o.
Rudice 312,Rudice,679 06
Telefon: +420 516 443 514, 516 443 395
Fax: +420 516 443 395
E-mail: formaco@formaco.cz
WWW: www.formaco.cz