Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Úspěšné odzkoušení čistící technologie firmy ENRESS na syntézním plynu

Datum vložení: 24.06.2020 / Datum platnosti: 08.07.2020

Základní informace

Jednou ze služeb firmy ENRESS je podpora v čištění syntézních plynů z procesu pyrolýzy. Při tvorbě syntézního plynu se vytváří nezanedbatelné množství sulfanu H2S, který pak poškozuje kogenerační jednotky a je zdrojem emisí.

Na konci letošního léta jsme byly osloveni zahraniční firmou, abychom provedli zátěžový test naší laboratorní čistící kolony na jejich syntézní plyn, který obsahuje vysoké koncentrace H2S.
Při použití správných kapalných a pevných separátorů, lze docílit až 100 % vyloučení H2S, celková síra se dostane podlimitní hodnotu. V čistící koloně se čistí i jiné škodlivé prvky. V současné době je v návrhu nová čistící kolona, která zabezpečí vyčištění syntézního plynu od škodlivin.

Ve firmě ENRESS má problematiku čistících kolon na plyny na starosti Ing. Libor Baraňák Ph.D (baranak@enress.eu ) na kterého se můžete obrátit

Adresa a kontakty

ENRESS s.r.o.
IČ: 29412340
V zářezu 4,Praha,15800
Telefon: +420 733 710 631
E-mail: office@enress.eu
WWW: www.enress.eu