Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Flexibilní úhlové centrum Windor nt

Datum vložení: 18.03.2024 / Datum platnosti: 01.04.2024

Základní informace

Flexibilní úhlové centrum na výrobu oken/dveří určeného pro malé a středně velké výrobce.
Kapacita až 30 oken/směnu.
Nově s možností vrtací a frézovací jednotky!
Windor nt představuje inovované úhlové obráběcí centrum navazující na předchozí uspěšný model WINDOR 1, avšak doplněné o nové funkce a možnosti.
Již ve standardním provedení je stroj vybaven nejnovější konstrukční technologií převzatou z nejvyšší řady obráběcích linek SCM. Jedná se zejména o řešení systému pojezdů čepovacího vozíku, svěrky a jednotlivých pracovních hřídelí, kdy se používají vysoce přesné kuličkové šrouby s tzv. brushless motory a prismatická THK vodítka.

NOVINKA - VRTACÍ A FRÉZOVACÍ HLAVA OPTIMA 1
Nový model Windor nt je možné vybavit automatickou vrtací a frézovací hlavou OPTIMA 1, která je schopna provést tyto operace: vrtání pro kličku, miskové panty, kolíkové spoje (z podélné i čelní strany), přesné zakončení lišty pod úhlem 45°, vyfrézování otvoru pro kliku a fab zámek, apod.
OPTIMA 1 je osazena na čepovací straně stroje a její činnost je zcela automatická nevyžadující zásah obsluhy.
Windor nt je obráběcí centrum vhodné pro menší a středně velké výrobce, kteří chtějí docílit maximální flexibility a kvality obrábění. Více informací najdete na webových stránkách firmy.

Adresa a kontakty

PANAS spol. s.r.o.
IČ: 45280401
Jordánská čp. 978,Praha 14 - Kyje,198 00
Telefon: +420 281 940 344
Fax: +420 494 322 077
E-mail: panas@panas.cz
WWW: www.panas.cz

Přílohy ke stažení

1