Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Soutěž v plném proudu, výherce říjnového kola se raduje

Datum vložení: 10.07.2019 / Datum platnosti: 24.07.2019

Základní informace

Můžeme s potěšením konstatovat, že soutěž nabírá na obrátkách, a vás, soutěžících a spokojených uživatelů kamen HAAS+SOHN, stále přibývá. Proto je stále těžší a těžší vybrat jednoho výherce. Vítězové jsou pro nás všichni soutěžící. Patří jim velký dík za to, že nám poslali nejenom fotku, ale podělili se s námi o své příběhy i cenné postřehy. Někdy ty začátky nebyly úplně bezproblémové, ale často i díky našim servisním technikům vše dobře dopadlo.

Většinou při rekonstrukci domu začínáte od začátku a výběr kamen řešíte až následně. Někdy to ale může být naopak. Tak jako v případě vítěze říjnového kola, kde se pár z Jihlavska zamiloval do našich kamen Treviso v obchodě, kam původně šli koupit nářadí, a rekonstrukci podřizovali jim (naštěstí parametricky kamna vyhovovala). Dnes už jsou to 4 roky, co pan Marián s přítelkyní a domácími mazlíčky užívají své prima chvíle posezením u kamen Treviso.

Druhým oceněným je paní Anna z Prahy, která lásku ke krbu i ke značce HAAS+SOHN zdědila po rodičích. Jak sama říká: "Pozorovat plameny je relax. Když se rodina sejde večer doma u krbu, tak ty chvíle jsou prostě nezapomenutelné. Krb stmeluje a utužuje rodinné vztahy". Proto při rekonstrukci chaty u lesa v beskydské přírodě volili jednoznačně naše kamna Madeira, která ladí s pískovcovým obkladem zdi.

Za třetím příběhem se vydáme do Zdib, kde panu Martinovi už 2 roky slouží kamna Umea s plotýnkou. Oceňuje především jejich snadný provoz a údržbu.

O těchto návštěvách si přečtete více na našem blogu PRIMA CHVÍLE, kam se za našimi výherci vydáme v brzké době.

Vy, kdo jste nestihli poslat fotky během října, nezoufejte, soutěž stále pokračuje a stačí poslat fotku vašich kamen a připojit jejich příběh na adresu soutez@haassohn.com. Soutěžíme až do konce listopadu.
Více informací najdete na webových stránkách firmy.

Adresa a kontakty

HAAS+SOHN Rukov s.r.o. - kooperace
IČ: 62740989
Nádražní 312,Jiřetín pod Jedlovou,407 56
Telefon: +420 412 332 909
E-mail: lukas.janecek@haassohn.com
WWW: www.haassohn-rukov.cz