Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Bubnové magnetické separátory - nejen pro recyklaci tryskacích médií

Datum vložení: 16.04.2024 / Datum platnosti: 30.04.2024

Základní informace

Bubnový magnetický separátor je vhodný pro odstraňování ocelových předmětů ve vertikálních potrubních cestách. Výhodou tohoto systému, který vám vyrobíme na míru, je souvislé odnášení železných předmětů z místa separace, dokáže zpracovat velké objemy materiálu. Válec je možné používat samostatně bez skříně, jsou-li zpracovávány méně prašné produkty, kdy je umístěn na koncích podávacího pásu, vibračního síta či podavače. V případě zpracování prašných produktů je umístěn ve skříni. Běžné použití je pro čištění tryskacího média, rozdrcených automobilových pneumatik, granulátů v keramickém průmyslu, odstraňování slabě magnetických nečistot z nemagnetických průmyslových materiálů, například ze sklářských a keramických surovin nebo ze slévárenských písků.
Bubnový separátor je tvořen stacionárním magnetickým segmentem v rotujícím válci (bubnu) z nerezové nemagnetické oceli. Plášť bubnu je poháněn elektromotorem a otáčí se s upravovaným materiálem. Železné předměty jsou přitahovány přes plášť bubnu a jsou na něm zachyceny. Produkt, který není magnetický, není přitahován a padá dolů. Železné předměty jsou na plášti dopravovány do nemagnetické části bubnu. Zde již nepůsobí magnetické pole a železné předměty z válce odpadnou. Magnetický systém bubnového separátoru je ve standardním provedení tvořen feritovými magnety a výkonnějšími magnety NEOFLUX®.
Máte-li zájem o nabídku či bližší informace, rádi vám je poskytneme - kontaktujte nás!

Adresa a kontakty

WAMAG, spol. s r.o.
IČ: 48950301
Ing. Jan Kolář
Pražská 270,Mníšek pod Brdy,252 10
Telefon: +420 318 599 550
Fax: +420 318 599 522
E-mail: info@wamag.cz
WWW: www.wamag.eu

Přílohy ke stažení

1 2