Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Svařovací hořáky MIG-A TWIST

Datum vložení: 18.03.2024 / Datum platnosti: 01.04.2024

Základní informace

MIG-A Twist® - nové patentované svařovací hořáky s nejdokonalejší ergonomii a flexibilitou
Vzhled nových hořáku MIG-A Twist® odpovídá charakteristickému designu nových svařovacích strojů Migatronic. Funkčnost a jednoduchost použití jsou jejich hlavními přednostmi, které z nich dělají dokonalý nástroj pro dokonalou práci.
...

Výsledkem dlouholetého vývoje je inovativní řada svařovacích hořáků s dokonalým vzhledem a zřejmými přednostmi pro všechny způsoby použití. Funkčnost, flexibilita, jednoduchost, ergonomie, volba materiálu, provedení povrchu … vše je tak dokonalé, prostě MIG-A Twist®.

Patent Migatronic

Všechny hořáky MIG-A Twist® jsou vybavené patentovanou novinkou firmy Migatronic, která odstraňuje nevýhody tradičních otočných krků hořáků. Nedojde tak ani k prodření těsnících O-kroužků, ani k únikům chladící kapaliny. Plná polohovatelnost krku je přitom zachovaná.

MIG-A Twist® totiž obrací zažité principy, protože rukojeť se otáčí kolem krku, na rozdíl od všech dosud standardních řešení, která otáčí krkem v pevné rukojeti.
Více najdete v příloze a na webových stránkách firmy.

Adresa a kontakty

MIGATRONIC CZ a. s.
IČ: 46710809
Tolstého 451,Teplice,415 01
Telefon: +420 417 570 660
Fax: +420 417 533 072
E-mail: migatronic@migatronic.cz
WWW: www.migatronic.cz