Poptávka-EU.cz

Největší množství kvalitních a ověřených poptávek na jednom místě. B2B a B2C fungující systémy, chcete prodat nebo koupit, využijte inzerce zdarma na Poptávka EU.

Programovatelný univerzální multipřevodník nové generace SINEAX DM5S

Datum vložení: 16.04.2024 / Datum platnosti: 30.04.2024

Základní informace

SINEAX DM5S je prvním přístrojem nové řady DM5 volně programovatelných univerzálních měřičů pro silnoproudé sítě: Klasický měřicí převodník s vysokou přesností, vhodný pro monitorování a modernizaci v distribuci energie a v průmyslu.
Toto zařízení lze – také bez připojené pomocné energie – využitím softwaru CB-Manager – rychle a jednoduše přizpůsobit příslušnému měření. Podle provedení jsou změřené hodnoty proporcionálně zobrazeny na DC analogových proudových výstupech a / nebo na sběrnici Modbus.
Měření probíhá bez přerušení ve všech čtyřech kvadrantech a může být optimálně přizpůsobeno monitorované síti. Jak doba průměrování měření, tak očekávaná maximální hodnota signálu mohou být parametrizovány.
Uvádění do provozu lze provést velmi jednoduše a je podporováno servisními funkcemi jako je tisk typového štítku, kontrola zapojení, záznam naměřených hodnot a rovněž simulace a vyvážení analogových výstupů.
Díky servisním funkcím je velmi jednoduché uvedení do provozu.

Adresa a kontakty

GMC - měřicí technika, s.r.o.
IČ: 63494663
Radka Svobodová
Fügnerova 1a,Blansko,678 01
Telefon: +420 516 410 905
E-mail: rsvobodova@gmc.cz
WWW: gmc.cz